Skip to main content

CELEBS

Αυτός μάλιστα: Είναι ο Πρίγκιπας Χάρι ο νέος έρωτας την Αθηνάς Ωνάση;

Βασιλικό ώμο παρηγοριάς στο πρόσωπο του Πρίγκιπα Χάρι βρήκε η Αθηνά Ωνάση.


Κατερίνα Σαρρή

Ένας νέος έρωτας έχει γεννηθεί  και μάλιστα από εκεί που κανείς δεν το περίμενε, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "New Idea" της Αυστραλίας, που μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις "έμπιστης γυναίκας" που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ καλός φίλος με την Αθηνά Ωνάση, και πρόθυμος να την παρηγορήσει μετά τον τραυματικό χωρισμό της, "Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να προσφέρει βοήθεια σε μια νεαρή που διατρέχει κίνδυνο" αναφέρει το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: "Η Αθηνά ένιωσε να χάνεται το έδαφος κάτω απ' τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως "Ντόντα", στο κρεβάτι με μια γυναίκα που εκείνος ήξερε από τον επαγγελματικό χώρο της ιππασίας. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι για υποστήριξη".  

Όπως λέει, μάλιστα, στο ίδιο περιοδικό η Jessica Hay, γνωστή για τις αποκαλύψεις της γύρω από τη βασιλική οικογένεια "ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι γνωστή στον διεθνή χώρο της ιππασίας και οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους", αφήνοντας υπονοούμενα για κάτι περισσότερο ανάμεσά τους από μια "τρυφερή σχέση"... 

 

aaaaaakatxar3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα