Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber: Κάντο όπως ο Orlando- ολόγυμνος σε παραλία της Hawaii

Τον ντόρο που προκλήθηκε από τα καυτά ενσταντανέ του Orlando Bloom ζήλεψε και ο Justin Bieber και έκανε ακριβώς το ίδιο. 


Κατερίνα Σαρρή

Πριν λίγες μέρες, ο Orlando Bloom κολυμπούσε ολόγυμνος σε λίμνη κάνοντας τη γυμναστική του και αφήνοντας να φανούν τα... προσόντα του.

Ο Justin Bieber κάνει διακοπές στη Hawaii και νοίκιασε ένα σπίτι μακριά από τον πολύ κόσμο, ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί με την παρέα του, να κάνει τα ταπεινά του πάρτι μακριά από τις κάμερες των παπαράτσι αλλά και να κάνει ανενόχλητος γυμνισμό.

Βέβαια ο Justin δεν μένει μόνο στη βίλα αλλά επισκέπτεται και τις παραλίες του νησιού, και ακομπλεξάριστος κάνει ότι ακριβώς και κάνει και στι πριβέ στιγμές του.

Έτσι ο Bieber εθεάθη μαζί με την φημολογούμενη σύντροφο του Sahara Ray, να κολυμπούν γυμνοί. Βέβαια, πρέπει να συμπληρώσουμε ότι δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Justin γυμνό και να κάνει επίδειξη των προσόντων του. Το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτα του και τα φλας των παπαράτσι παίρνουν φωτιά!

aaaabieber3.jpg

aaaabieber4.jpg

aaaabieber5.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές