Skip to main content

CELEBS

Λευτέρης Πετρούνιας: Τι γίνεται όταν θυμώνει;

Αποκαλύπτει αν έχει αδικηθεί στην καριέρα του απο κριτές


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την καρδιά του στο ραδιόφωνο του Sport 24 άνοιξε λίγο πριν πάει διακοπές ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αθλητή που είχε πρότυπο: “Φυσικά και είχα πρότυπο τον Ταμπάκο, έχουμε κάνει αρκετό καιρό προπόνηση μαζί, είναι πολύ καλό παιδί, χρυσός Ολυμπιονίκης. Θαυμάζω πολύ τον Βλάσση τον Μάρα, που είναι 15 χρόνια σε τελικούς, με εννέα ευρωπαϊκά και τρία παγκόσμια. Δεν έχει ολυμπιακό μετάλλιο, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Αν δεν θέλεις να μοιάσεις στον Μάρα, σε ποιόν να μοιάσεις;”

Για το αν θυμώνει: “Οσες φορές έχω τσαντιστεί, έχω φύγει από το γυμναστήριο. Η έχω χτυπήσει. Οι τρεις βίδες που έχω στο χέρι προήλθαν επειδή εκνευρίστηκα και έπεσα από μια άσκηση, με συνέπεια να ξανανέβω χωρίς να το σκεφτώ. Γι” αυτό θέλει αυτοέλεγχο”.

Για το πώς κρίνεται η βαθμολογία: “Είναι οκτώ κριτές, εκ των οποίων οι έξι βγάζουν τον βαθμό εκτέλεσης. Στο Ρίο έβγαλα 9.200. Και άλλοι δύο βγάζουν τον βαθμό δυσκολίας. Ετσι έφτασα στους 16.000”.

Για το αν έχει νιώσει αδικημένος από τους κριτές: “Εχω αδικηθεί πολλές φορές. Ολες όσες ήμουν πέμπτος (σ.σ. γέλια). Εχουμε κάνει και λάθη, αλλά έχω πάει με τον δυσκολότερο βαθμό δυσκολίας και έχω χάσει από αθλητές, έχοντας μισό βαθμό δυσκολίας μεγαλύτερο από εκείνους, χωρίς να κάνω κάποιο λάθος στο πρόγραμμα”.

Για το αν αλλάζει η συμπεριφορά των κριτών όταν είσαι χρυσός Ολυμπιονίκης: “Τώρα σέβονται ότι είμαι χρυσός και Παγκόσμιος. Αυτό δεν θα τους αφήσω να το ανακόψουνε”.

Για το γεγονός ότι μιλούσε για την κατάκτηση του χρυσού πριν πάει στο Ρίο: “Δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσω, αν δεν ένιωθα τέλεια με τον εαυτό μου. Στο ευρωπαϊκό, για παράδειγμα, είχα πει ότι θα πάω για την πρόκριση στον τελικό, παρόλο που πίστευα ότι μπορώ να πάρω το χρυσό, όπως κι έγινε”.


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department