Skip to main content

CELEBS

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Αποκαλύπτει τις πιο έντονες στιγμές στην καριέρα του

Μίλησε για τις συναυλίες που τον... ανατρίχιασαν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

H, γεμάτη επιτυχίες, καριέρα του έχει αφθονία έντονων στιγμών. Πάντως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε συνέντευξή του στο Καρφί κλήθηκε να ξεχωρίσει τις στιγμές που έχουν χαραχτεί στο μυαλό του και τον συντροφεύουν ακόμη και μέχρι σήμερα.

«Η συναυλία "Τερμίτες και φίλοι" στο Λυκαβηττό το 1987, η επαναληπτική συναυλία των Τερμιτών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δέκα χρόνια μετά, οι δύο συναυλίες μου στο Λυκαβηττό «Τόσα χρόνια μια Ανάσα» το 2008 με 15.000 κόσμο και η τελευταία στο Καλλιμάρμαρο «Οι Άγγελοι ζουν στη Μεσόγειο» το 2012 με 50.000 κόσμο μέσα στον καύσωνα, που δύσκολα θα γίνει πάλι μία τέτοια διοργάνωση» δήλωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Καρφί.

- Ποια συνεργασία ξεχωρίζετε;

«Αυτή τη στιγμή με τον Κότσιρα, λογικό δεν είναι; Πάντως, σε γενικές γραμμές μάλλον μεταξύ Τσακνή και Τερμίτες ήταν δέκα χρόνια η κάθε μία.»

-Αγαπημένο τραγούδι που κρύβει μια ιστορία;

«Το "Πόσο σε θέλω" δεν το συζητάμε, κλείσαμε τη συναυλία μας στο Λυκαβηττό με αυτό, ο κόσμος το άκουγε για πρώτη φόρα και τραγουδούσαν μαζί μας. Το "Διδυμότειχο μπλουζ", που το κουβεντιάζαμε με τον Γιάννη Σπυρόπουλο όταν ήμασταν διακοπές και λέγαμε ιστορίες από το στρατό. Εκείνη τη μέρα, μετά πήγα να παίξω χαρτιά στο καφενείο και μόλις γύρισα στο σπίτι μου λέει πάρε αυτό και είχε γράψει τους στίχους από αυτά που κουβεντιάζαμε. Ακόμα, το τραγούδι «Μάτια δίχως λογική» το αγαπώ ιδιαίτερα γιατί το έγραψα και το τραγούδησα για την κόρη μου.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department