Skip to main content

CELEBS

Έξαλλη η Marion Cotillard: “Είμαι έγκυος αλλά όχι με το παιδί του Pitt”

"Είναι άραγε η εγκυμοσύνη της ηθοποιού που οδήγησε στο διαζύγιο", αναφέρει το δημοσίευμα του US Weekly;


Κατερίνα Σαρρή

Λίγες ώρες μετά την είδηση- βόμβα του διαζυγίου της Angelina Jolie με τον Brad Pitt και τις φήμες να θέλουν  την Marion Cotillard να είναι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στο ζευγάρι, λάδι στη φωτιά, ρίχνει το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Closer που ανέφερε ότι η ηθοποιός είναι έγκυος. 

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Cotillard διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αφήνει αιχμές για το  ποιος είναι ο πατέρας; "Ο Brad Pitt ή ο σύντροφος της Guillaume Canet με τον οποίο έχει ένα γιο, τον Marcel που γεννήθηκε το 2011;

Η ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram λύνει τη σιωπή της και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία αντίδραση στα νέα που κυκλοφόρησαν πριν από 24 ώρες. Δεν συνηθίζω να σχολιάζω πράγματα όπως αυτά ή να τα παίρνω στα σοβαρά αλλά καθώς η κατάσταση ξεφεύγει και επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ, πρέπει να τοποθετηθώ δημόσια. Καταρχήν πριν από πολλά χρόνια συνάντησα τον άνδρα της ζωής μου, τον πατέρα του γιου μας και του παιδιού που περιμένουμε. Δεύτερον σε όσους λένε ότι είμαι συγκλονισμένη, είμαι πολύ καλά ευχαριστώ. Αυτή η κατασκευασμένη συζήτηση δεν μου προκαλεί άγχος. Και σε όλα τα ΜΜΕ και τους κακεντρεχείς που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, ειλικρινά σας εύχομαι ταχεία ανάρρωση” συνεχίζει η Cotillard  βάζοντας τέλος στη φημολογία που κυκλοφόρησε σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Brad Pitt.

Και κατέληξε: “Τέλος εύχομαι η Angelina και ο Brad, τους οποίους σέβομαι βαθύτατα, να βρουν ειρήνη σε αυτή την ταραγμένη στιγμή που βιώνουν”.

 

 

kotigiar3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department