Skip to main content

CELEBS

Δυστυχώς ο σωματοφύλακας της Kim Kardashian θύμωσε: “Τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο”

Ο γνωστός ως “ο ψηλότερος σωματοφύλακας όλων των εποχών”έλειπε εκείνο το βράδυ με τις αδελφές της Kim.


Κατερίνα Σαρρή

Ο Pascal Duvier, μίλησε για το περιστατικό που συνέβη στο Παρίσι, όταν ένοπλοι άντρες μπήκαν στη σουίτα της Kim Kardashian και έφυγαν με κοσμήματα αξίας 16 εκατ. δολαρίων. 

Ο σωματοφύλακας αποκάλυψε στην «Mail Online» πως:

α γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Παρίσι ήταν από τα πιο άρρωστα πράγματα που έχω ακούσει ή έχω δει», ενώ απευθυνόμενος στους ληστές, προειδοποίησε: «Έχουμε στοιχεία και ενδείξεις και θα σας βρούμε. Αυτό σας το υπόσχομαι. Τα βάλατε με τον λάθος άνθρωπο".

O Γερμανός σωματοφύλακας, ύψους 1.93 και 119 κιλών, ο είναι γνωστός ως “ο ψηλότερος σωματοφύλακας όλων των εποχών”. Πελάτες του ήταν πάντα διάσημοι, όπως οι David Guetta, Katy Perry, Lana Del Rey, Cara Dele¬vingne και η οικογένεια Karda¬shian-Jenner-West από το 2013. Οπότε όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει στο μυαλό του όταν με το καλό πιαστούν οι ληστές!

Η 35χρονη Kim φαίνεται πως δεν επιρρίπτει ευθύνες στον Duvier, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίθεσης συνόδευε τις αδερφές της, Kourtney και Kendall, σε έξοδο τους σε κλαμπ του Παρισιού. 

 

somatofyl3.jpg

 

somatofyl4.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department