Skip to main content

CELEBS

H Lindsay Lohan πάλι ξέχασε να πληρώσει- Κίνδυνεύει με πτώχευση

Μπορεί  η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα να άνοιξε club στη χώρα μας και να σχεδιάζει νέα επιχειρηματικά ανοίγματα ...αλλά μάλλον υπολόγισε χωρίς τον ενοικιαστή!


Κατερίνα Σαρρή

Νέοι μπελάδες για τη Lindsay Lohan. Το άτακτό κορίτσι του Hollywood- που έχει μια τάση στο να ξεχνάει να πληρώνει- χρωστάει ένα υπέρογκο ποσό σε ενοίκια, της τάξεως £ 3,5 εκατομμυρίων, για διαμέρισμα που ενοικιάζει στην Αγγλία.

Η «Daily Mail» αναφέρει ότι οι δικηγόροι του ιδιοκτήτη του ακινήτου, το οποίο βρίσκεται στην αποκλειστική περιοχή της Knightsbridge, στο Λονδίνο, απαιτούν την άμεση καταβολή των £ 77.600 και λίαν συντόμως, θα υποβληθεί αναφορά στο δικαστήριο για την πτώχευση της στις 8 Νοεμβρίου (αν δεν πληρώσει τουλάχιστον το συγκεκριμένο ποσό)..

Και δεν έφταναν όλα αυτά ο πρώην αρραβωνιαστικός της Lohan, ο Ρώσος μεγιστάνας Egor Tarabasov, καταγγέλλει ότι λείπει ένα ποσό της τάξεως των £ 24.000 από την αξία των υπάρχοντών του -συμπεριλαμβανομένου ενός Rolex και ενός χρυσού σταυρού- από την εποχή που έμεναν μαζί σε διαμέρισμα στο Λονδίνο.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department