Skip to main content

CELEBS

Απολαύστε ένα πριβέ δείπνο με τον Leonardo DiCaprio μόνο με 5 λίρες!

 

Ένα τυχερός θαυμαστής του Leonardo DiCaprio θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τον χολιγουντιανό ηθοποιό! 


Κατερίνα Σαρρή

 O  Leonardo DiCaprio είναι διάσημος για το υποκριτικό του ταλέντο και για τη φιλανθρωπική του δράση. Τώρα τελευταία ασχολείται με τη σωτηρία του πλανήτη, θέλοντας να σταματήσει στις κλιματικές αλλαγές ενώ στα επόμενα σχέδιά του είναι το να βοηθήσει τους άστεγους.

Για το λόγο αυτό, ο σταρ θα ταξιδέψει μέχρι το Εδιμβούργο όπου και θα γευματίσει σε ένα εστιατόριο που βοηθάει τον κόσμο που πεινάει και δίνει εργασία σε αστέγους, με τίτλο "Home".

Μάλιστα, θα δώσει και λόγο στο Scottish Business Awards -με το οποίο έχει βραβευτεί το «Home»- την ίδια ημέρα. Και επειδή του Leo δεν του αρέσει να τρώει μόνος, αυτήν τη φορά λέει να μην το κάνει με γνωστή παρέα, αλλά με κάποιον θαυμαστή του!

Υποσχέθηκε ότι ένας τυχερός θα δειπνίσει μαζί του αν δεχθεί να δωρίσει 5 λίρες στο Social Bite, χρήματα με τα οποία ένας άστεγος θα μπορέσει να φάει! Ο νικητής θα ανακηρυχθεί στις 11 Νοεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department