Skip to main content

CELEBS

Ποιος ηθοποιός αποκάλυψε: «Στην τελευταία μου σχέση καταπιέστηκα…»;

Μίλησε για το πως βιώνει ο ίδιος τον έρωτα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Mπορεί να μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός το έπραξε αυτό σε πρόσφατη συνέντευξή του, προχωρώντας μάλιστα και σε μια αποκάλυψη.

Ο λόγος για τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος, σε συνέντευξή του στο beaute εξομολογήθηκε ότι καταπιέστηκε στην τελευταία του σχέση.

Ερωτηθείς για τον έρωτα και τι σημαίνει ο μικρός φτερωτός Θεός για τον ίδιο, τόνισε: «Αν είμαι δημιουργικός σε βάσεις σφοδρού έρωτα; Μα τότε είσαι υποχρεωμένος να ισορροπήσεις ανάμεσα σε δύο άκρα. Το ένα είναι ότι είσαι εκεί 100% και δεν σκέφτεσαι και πολλά πράγματα προκειμένου να το βιώσεις, και το άλλο είναι πως προκειμένου να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου ξεπερνάς τα δικά σου όρια. Αυτόματα τροφοδοτείται η δημιουργικότητα στη δουλεία. Ένας υγιής έρωτας θα πρέπει να αγκαλιάζει αρμονικά δύο υγιείς περιπτώσεις.

Αν ο έρωτας δεν είναι υγιής, δεν μπορείς να είσαι εντάξει, ούτε στις επαγγελματικές ούτε στις φιλικές-οικογενειακές σου σχέσεις. Ωραίο είναι να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στον έρωτα και τα υπόλοιπα προσωπικά σου στηρίγματα. Όταν φύγει ο έρωτας να έχεις κάπου να πιαστείς. Μερικές φορές σε σχέσεις μπορεί να αυτοκαταπιέστηκα από ενοχικό σύνδρομο. Στην τελευταία και ωριμότερη μου σχέση, δεν πνίγηκα και δεν καταπιέστηκα. Καθόλου. Ξέρεις, η δουλειά μου απαιτεί χρόνο, σκέψη, ενέργεια, είναι κάτι δύσκολο να το αποδεχτεί κάποιος που δεν είναι του χώρου.

Η ηλικία των 31 είναι λίγο περίεργη για μένα. Όταν ακουμπάς την ηλικία που ήταν ο πατέρας σου όταν εσύ γεννήθηκες, ξαφνικά σου μπαίνουν ιδέες, μήπως είναι ωραία ηλικία να κάνεις παιδί. Αναρωτιέμαι, αλλά μετά το ξεχνάω. Είναι ωραία εποχή να ζεις το «εδώ και τώρα». Έχεις ήδη αποκτήσει μια μικρή δεξαμενή ώστε ν' αντλείς από αυτή συναισθήματα και αναμνήσεις, αλλά έχεις μπροστά σου και χρόνο να κάνεις σχέδια».

Ορφέας Αυγουστίδης: «Στην τελευταία μου σχέση καταπιέστηκα…»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department