Skip to main content

CELEBS

Πριβέ όργια σε σεξ κλαμπ για την Angelina Jolie

Θαμώνες στο club  των οργίων, λαμπερά ονόματα του Hollywood που  φαίνεται πως ικανοποιούσαν τις πιο κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες σε καυτά πάρτι.


Κατερίνα Σαρρή

Η Angelina Jolie, ο Brad Pitt , η  Gwyneth Paltrow και ο παρουσιαστής Bill Maher και άλλα ονόματα και της αμερικανικής σόουμπιζ  φαίνεται πώς ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες σε γνωστό prive σεξ κλαμπ.

Το Snctm, είναι ένα κλαμπ αυστηρά για ενήλικες που στεγάζει κάθε μήνα ερωτικά πάρτι, στα οποία είναι καλεσμένοι μέλη της αφρόκρεμας του Hollywood, σούπερ μόντελ και ζάμπλουτοι swingers. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Radar Online, μήνες πριν η Jolie υποβάλει αίτηση διαζυγίου, είχε παραβρεθεί σε ένα τέτοιο πάρτι, έχοντας αγκαζέ τον Brad Pitt. Σε τέτοια αλά "Μάτια Ερμητικά κλειστά" πάρτι, οι καλεσμένοι φορούν μάσκες για ευνόητους φυσικά λόγους. 

Όμως η είδηση είναι ότι "Η Angelina αρχικά άρχισε να έρχεται μόνη", εξομολογήθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Radar και οι περιγραφές είναι αρκετά ζωντανές. "Ζήτησε από μια  κοπέλα να φοράει το strap-on, μια άλλη να τη χαϊδεύει τα γεννητικά της όργανα με φτερό ενώ η ίδια έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα", περιγράφει χαρακτηριστικά ο θαμώνας της... βίλας των οργίων.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department