Skip to main content

CELEBS

H Oprah Winfrey αλλάζει ζωή … Πουλάει και το τελευταίο της σπίτι!

Η αποκαλούμενη βασίλισσα των talk show στην Αμερική θέλει να ζήσει σε πιο ηλιόλουστες περιοχές.


Κατερίνα Σαρρή

Η κατοικία στο Έλμγουντ Παρκ είναι το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο που πουλά η Oprah Winfrey στο Σικάγο. Έχει ήδη πουλήσει δύο μεζονέτες στο Water Tower Place τον τελευταίο χρόνο για 4.625.000 δολάρια και ένα ακίνητο στο East Lake Shore Drive στη Χρυσή Ακτή για 2.8 εκατ. δολάρια το 2012.

Η τηλεπαρουσιάστρια πήγε στο Σικάγο το 1984 για να παρουσιάσει ένα ημίωρο πρωινό talk show, που ανέβηκε από την τελευταία θέση ακροαματικότητας στην πρώτη μέσα σε λίγους μήνες. Αυτό οδήγησε στο «The Oprah Winfrey Show», το μακροβιότερο και πιο επιτυχημένο σόου στην Αμερική. Η Oprah όμως έχει τώρα αποσυρθεί από την παρουσίαση καθημερινών εκπομπών και ζει σε πιο ηλιόλουστες περιοχές. Αγόρασε πρόσφατα ένα 25 στρεμμάτων αγρόκτημα με άλογα στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια για 28.900.000 δολάρια και έχει επίσης μια αγροικία στη Χαβάη και ένα σπίτι στη Σάντα Μπαρμπάρα.

Η κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων, σύμφωνα με την εφημερίδα «Chicago Tribune», προς το παρόν κοστολογήθηκε 400.000 δολάρια. Το σπίτι 685 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο η μεγιστάνας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αγόρασε έναντι 298.000 δολαρίων το 2001, περιλαμβάνει δύο μπάνια, δύο τζάκια, μια τραπεζαρία και κρυφό φωτισμό.

 

ophra3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department