Skip to main content

CELEBS

Jennifer Garner -Ben Affleck : Άκυρο το διαζύγιο, περιμένουν το τέταρτο παιδί τους

Σύμφωνα με το δίκτυο Radaronline, η ηθοποιός είναι έγκυος και θα γίνει ξανά μανούλα με τη νέα χρονιά.


Κατερίνα Σαρρή

Όπως όλα δείχνουν η Jennifer Garner και ο Ben Affleck αφήνουν πίσω τα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους και ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους με τη νέα χρονιά.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck έχουν αποκτήσει τη 10χρονη Violet, την 7χρονη Seraphina και τον 4χρονο Samuel και στις 30 Ιουνίου 2015 ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 10 χρόνια εξαιτίας των εθισμών του διάσημου ηθοποιού σε αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια και τη σχέση του με τη νταντά των παιδιών τους.

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο Ben Affleck συνέχισε την ξέφρενη ζωή. Όπως όμως λέγεται “Ενώ η Jennifer έβαλε τέλος στη σχέση τους, ποτέ δεν ήθελε το διαζύγιο”. Το τελευταίο διάστημα οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ήρθαν κοντά, με την Jennifer πλέον να είναι τόσο σίγουρη πως το κακό παιδί έχει αλλάξει που σκέφτεται να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους τους.

Η Jen δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη» σημείωσε πηγή στο RadarOnline. “Το μόνο που ήθελε πάντα είναι να σταματήσει να παρτάρει και να πίνει ο Ben και να αφιερωθούν ξανά στην οικογένειά τους. Με αυτό το μωρό, κάνει όλες τις σωστές υποσχέσεις”.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department