Skip to main content

CELEBS

Nέα διαρροή γυμνών φωτογραφιών στο Hollywood

Και η Kim Kardashian θύμα των χάκερς 



 

Ενώ ο πρόσφατος θόρυβος με τη διαρροή φωτογραφιών δεκάδων αστέρων του Hollywood ακόμη δεν έχει ακόμαι καταλαγιάσει, οι χάκερς ξαναχτύπησαν εχθές το βράδυ και έδωσαν στη δημοσιότητα καινούργιο υλικό με νέες αυτή τη φορά πρωταγωνίστριες -για να μην βαριόμαστε κι όλας. Θύμα τους αυτή τη φορά η Kim Κardashian της οποίας τα ολόγυμνα selfies διέρρευσαν και πάλι μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας 4chan.

Aνάμεσα στις νέες φωτογραφίες που από το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν παντού στο ίντερνετ υπάρχει πολύ ακόμη φωτογραφικό υλικό το οποίο έχει υποκλαπεί από το iCloud των συσκευών πολλών διάσημων γυναικών. Μεταξύ των θυμάτων είναι η Vanessa Hudgens, η Aubrey Plaza, η Mary-Kate Olsen, η Hope Solo και για δεύτερη φορά η Jennifer Lawrence. Mετά τις διαστάσεις που πήρε το πρόσφατο αντίστοιχο σκάνδαλο, οι ιστοσελίδες διέγραψαν το ακατάλληλο υλικό, χωρίς όμως να έχουν προλάβει τη διαρροή του. 

Προς το παρόν οι εκπρόσωποι τύπου των celebrities  αρνούνται να κάνουν επίσημες δηλώσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πίσω από το νέο σκάνδαλο βρίσκεται η ίδια ομάδα χάκερς που ευθύνεται για την διαρροή τον Αύγουστο με την οποία είχαν ασχοληθεί οι αρχές χωρίς όμως να καταφέρουν αν εντοπίσουν τους ένοχους. 

724317_KIM.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department