Skip to main content

CELEBS

Mε ψυχωτικό επεισόδιο και χειροπέδες στο νοσοκομείο ο Kanye West

“Τα προβλήματα στο γάμο με την Kardashian” τον οδήγησαν σε αυτό το ξέσπασμα λένε φίλοι το.


Κατερίνα Σαρρή

 Ο Kanye West βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση στο ιατρικό κέντρο UCLA στο Λος Αντζελες, με την περιοδεία του να ακυρώνεται και φίλους του να αναφέρουν στο TMZ πως «το αστέρι είναι εκτός ελέγχου».

Φίλοι του είπαν στην Daily Mail Σύμφωνα πως  το ξέσπασμα ήρθε εξαιτίας της ευαισθησίας του αλλά και της εργασιομανίας του. "Τα προβλήματά του στο γάμο του με την Kim Kardashian σε συνδυασμό με τη ρήξη του με τον Jay Z αλλά και την απίστευτη ζήλια του απέναντι στην Beyonce" συνέβαλαν στο να πάθει κρίση και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για την "υγεία και την ασφάλειά του".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Kanye  αντιστάθηκε στην προσπάθεια των ειδικών να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να του φορέσουν χειροπέδες.

Πηγές δηλώνουν πως ηKim Kardashian η οποία βρισκόταν στην Ανατολική Ακτή, δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στο νοσοκομείο. Η μητέρα της πάντως Kris Jenner είπε στους δημοσιογράφους πως ο ράπερ ήταν "εξουθενωμένος και πολύ κουρασμένος".

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department