Skip to main content

CELEBS

Selena Gomez: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κατάθλιψη!

Selena Gomez: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κατάθλιψη!


Κατερίνα Σαρρή

 

Μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε σε κλινική αποκατάστασης, η Selena Gomez επέστρεψε και μίλησε βουρκωμένη στα American Music Awards, την ώρα που παρέλαβε το βραβείο της καλύτερης pop/rock τραγουδίστριας. 

Φορώντας μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα, η 24χρονη δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα του ταλαιπωρημένου κοριτσιού που κυκλοφόρησε μέσα από την κλινική. Αξίζει να σημειωθεί πως η διάσημη τραγουδίστρια εισήχθη εθελοντικά στο κέντρο αποκατάστασης.

Η πρώην κοπέλα του Justin Bieber, που πάσχει από λύκο, ένα από τα σοβαρότερα αυτοάνοσα νοσήματα, αποφάσισε να αποχωρήσει για λίγο από τη βιομηχανία του θεάματος, αλλά τώρα έκανε δυναμικό come back. Με βουρκωμένα μάτια, η Selena μίλησε στο κοινό της για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και είπε:

«Το 2014 από αυτό το stage ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Πρέπει να πω ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε πράγματα για μένα είτε το ήθελα είτε όχι. Πρέπει όμως να σταματήσω. Είχα τα πάντα και τώρα είμαι καταρρακωμένη…Προσπάθησα τόσο πολύ να μην σας απογοητεύσω και τελικά απογοήτευσα τον εαυτό μου. Δεν χρειάζομαι πια επιβεβαίωση. Το μόνο που μπορώ να πω από τα βάθη της καρδιάς μου είναι πως είμαι ευγνώμων που μπορώ να μοιράζομαι με ανθρώπους που αγαπώ, καθετί που με κάνει χαρούμενη”, ανέφερε στο λόγο της και συμπλήρωσε πως νιώθει μεγάλη χαρά με όλη αυτήν την αγάπη και την αφοσίωση των fans της.

 

aaaaaaaselena3.jpg

aaaaaaaselena4.jpg

 

 

aaaaaaaselena5.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department