Skip to main content

CELEBS

Έλενα Ράπτη: «Ο Λούκας Γιώρκας είναι πολυτάλαντος»

Έχει εντυπωσιαστεί με το ταλέντο του!


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

"Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει". Τη συγκεκριμένη λαϊκή ρήση φαίνεται ότι γνωρίζει καλά η Έλενα Ράπτη, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, «Έτοιμο το πρωινό», αναφέρθηκε στον Λούκα Γιώρκα για τον οποίο τόνισε ότι είναι πολυτάλαντος.

«Ο Λούκας είναι πολυτάλαντος. Πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει το ταλέντο του, αλλά και η αφοσίωση του στο συγκεκριμένο πρότζεκτ διότι ο ίδιος είχε την ιδέα να δημιουργήσουμε ένα 3D animation, μια ιστορία κινουμένων σχεδίων προκειμένου όλα τα μηνύματα και από το παραμυθάκι και από το έντυπο που απευθύνεται στους γονείς να περάσουν με τρόπο ευχάριστο οπτικοακουστικό, ψυχαγωγικό αλλά και εκπαιδευτικό στα παιδιά. Πραγματικά με εξέπληξε η δημιουργικότητα του, το ταλέντο του, η φαντασία του. Η δουλειά του ήταν καταπληκτική και οφείλω να πω ότι για κάποιους μήνες καθημερινά, από το πρωί ως την άλλη μέρα τα ξημερώματα δούλευε πάνω σε αυτό το DVD, πάνω σε αυτή την ιστορία. Και πραγματικά στην καμπάνια τον ευχαριστούμε και τον ευγνωμονούμε για αυτή του την προσφορά», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department