Skip to main content

CELEBS

Κώστας Φραγκολιάς: Αποκαλύπτει πως έχει συλληφθεί δύο φορές από την αστυνομία

Εξομολογήθηκε πως βρέθηκε από την Λυκόβρυση στην... Αμερική


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως στο παρελθόν συνελήφθη δύο φορές! 

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λυκόβρυση την εποχή που είχε τεράστιες αλάνες, τις οποίες αξιοποιούσαμε παίζοντας ποδόσφαιρο. Ως παιδί και ιδιαίτερα ως έφηβος, ήμουν πολύ άτακτος και μηχανόβιος. Έτρεχα, έκανα σούζες και κόντρες, πράγματα που αργότερα μετάνιωσα και παράτησα.

Τότε μάλιστα με είχαν συλλάβει δυο φορές για τις "μαγκιές" που κακώς έκανα. Εξακολουθώ να οδηγώ μηχανή, αλλά σεβόμενος τον ΚΟΚ και προπαντός τον εαυτό μου», δήλωσε στο "Τηλέραμα".

Μετά εξήγησε πώς βρέθηκε στην Αμερική, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Λόγω της αγάπης για τη "στρογγυλή θεά", ασχολήθηκα και επαγγελματικά παίζοντας σε ομάδες της Β’ κατηγορίας, ενώ εξαιτίας του ποδοσφαίρου πήρα υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης, όπου σπούδασα για έναν χρόνο υποκριτική και σκηνοθεσία.

Επέστρεψα στην Ελλάδα για να διευθετήσω ένα θέμα με τη βίζα μου, αλλά μου έτυχαν τρεις πολύ καλές δουλειές, η μία μετά την άλλη, στον κινηματογράφο. Ύστερα όμως από δύο χρόνια παραμονής μου εδώ έχασα τις προσβάσεις μου και τις επαφές μου στην Αμερική, με αποτέλεσμα να μην ξαναπάω.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department