Skip to main content

CELEBS

Demy: «Θέλω να πάω στη Eurovision με dance κομμάτι»

Νιώθει ότι είναι το καταλληλο timing για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ερμηνεύοντας ένα χορευτικό τραγούδι, εξέφρασε η Demy μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του θεατρικού Mamma Mia, στην οποία συμμετέχει.

«Δεν έχω ιδέα αν θα γίνει απευθείας ανάθεση απο την ΕΡΤ. Αυτά που γράφονται δεν είναι η πραγματικότητα και φαντάζομαι συμβαίνουν πράγματα που δεν ξέρω ούτε εγώ η ίδια. Η ανάθεση ή το αν θα γίνει ψηφοφοορία, είναι στο χέρι της ΕΡΤ. Εγώ ενώ τόσα χρόνια, δεν ήθελα τόσο πολύ, δεν ήμουν έτοιμη, δεν ένοιωθα ότι ήταν το σωστό timing, τώρα θέλω (να πάω στη Eurovision).

Υπάρχουν συζητήσεις (για να πάω στη Eurovision), η εταιρεία μου συζητάει ακόμα… Δεν είναι κάτι που ξέρω σίγουρα! Διάθεση να πάω έχω, έχω και καλούς συνεργάτες και ωραία ομάδα. Δεν θα ήθελα να διαγωνιστώ με ρομαντικό κομμάτι. Θα ήθελα να πάω με κάτι διαφορετικό, θα δείξει όμως. Νομίζω ότι και η Eurovision είναι ένα event που θέλει και λίγο πιο dance διάθεση, οπότε…

Φυσικά και θέλω να έχω λόγο στο τραγούδι που θα τραγουδήσω. Πρέπει να αποφασίζει ο καλλιτέχνης μαζί με τον συνθέτη και το στιχουργό. Γιατί όταν πας και ανέβεις στη σκηνή πρέπει να νιώθεις 100% σίγουρος και χαρούμενος με αυτό που έχεις προετοιμάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.



Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου