Skip to main content

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: «Απολαμβάνω τους ρόλους της γυναίκας-αράχνης»

Απομακρύνεται από τις γυναίκες που έχουν τέτοια στοιχεία στον χαρακτήρα τους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε η Αθηνά Οικονομακου σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Αγορά», τονίζοντας ότι της αρέσει ο ρόλος που έχει στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου».

-Στην τηλεοπτική σου επιστροφή με την σειρά «Έλα στη θέση μου» στον Alpha υποδύεσαι ξανά μια γυναίκα-αράχνη. Σε ιντριγκάρουν τόσο πολύ αυτοί οι ρόλοι;

Είναι αλήθεια πως αυτούς τους ρόλους τους απολαμβάνω, γιατί είναι πολύπλευροι κι έχουν πολλές πτυχές κι αναγνώσεις από πίσω τους. Σίγουρα μια τέτοια προσωπικότητα κρύβει και κάτι ακόμη από πίσω της, ένα μυστήριο που δεν είναι εμφανές με την πρώτη ματιά. Γενικά αυτοί οι ρόλοι έχουν πολύ «ζουμί». Αυτή η ηρωίδα, η «Φαίη Σταθάτου», είναι ακριβώς αυτό που λέμε γυναίκα-αράχνη, μια γυναίκα που προσπαθεί με κάθε μέσο να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Θέλει χρήμα, δόξα, αναγνωρισιμότητα κι άλλα τέτοια επιφανειακά πράγματα.

-Εσύ έχεις συναντήσει τέτοιες γυναίκες στο δρόμο σου; Είναι πολύ ανταγωνιστικός ο χώρος που κινείσαι…

Φυσικά κι έχω γνωρίσει τέτοιες γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην δουλειά, αλλά ευτυχώς για μένα είναι ελάχιστες οι φορές που τις έχω συναναστραφεί κι έχω συνεργαστεί μαζί τους. Όταν αντιλαμβάνομαι τέτοια στοιχεία στον χαρακτήρα κάποιας, αμέσως απομακρύνομαι για την δική μου ασφάλεια. Δεν μου αρέσουν, δεν τις εκτιμώ και δεν θέλω να εισβάλλουν στον προσωπικό μου κόσμο. Ωστόσο, δεν θα απέδιδα μόνο στο χώρο τον δικό μας τέτοιες προσωπικότητες, τα ίδια συμβαίνουν αν δουλεύεις σε μια εταιρία, σε μια τράπεζα ή σε νοσοκομείο. Αν είμαστε λίγο πιο παρατηρητικοί, θα δούμε  υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι γύρω μας. Απλά στην δική μας την δουλειά αυτές οι συμπεριφορές φαίνονται πιο εύκολα, επειδή υπάρχει περισσότερη δημοσιότητα και φώτα.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department