Skip to main content

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη σκηνικά φέτος»

Xαρακτήρισε αριστούργημα το έργο «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία»


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Δήμητρα Ματσούκα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της Ελίζας Ντούλιτλ που έχει στο έργο του Μπέρναρντ Σω «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία», το οποίο ανεβαίνει στο θέατρο Πάνθεον.

«Με δυο λόγια, θα σας πω ότι πρόκειται για έναν ρόλο που είναι δώρο για έναν ηθοποιό. Η Ελίζα είναι ένα χαμίνι του δρόμου, που όμως ονειρεύεται να αλλάξει. Αυτό το προσπαθεί μέσα από μια αστεία, συχνά ξεκαρδιστική, διαδρομή δίπλα στον καθηγητή Χίγκινς. Καταφέρνει μετά την άγρια κριτική του στο πρόσωπο της να αποκτήσει αυτοσεβασμό και να μάθει επιτέλους να μιλά και να φέρεται.

Είναι αριστούργημα αυτό το έργο του Μπέρναρντ Σω, ανήκει στα κορυφαία του είδους της κομεντί στο διεθνές ρεπερτόριο και παίζεται συνέχεια σε όλον τον κόσμο εκατό και πλέον χρόνια. Είμαι συνεπαρμένη από την παράστασή μας. Κάθε φορά στο τέλος του έργου, που κλείνει με τον Κώστα και εμένα, προσπαθώ να κρύψω τη συγκίνηση μου. Το ίδιο συμβαίνει και στον Κώστα. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι σκηνικά φέτος», είπε η ηθοποιός στην εφημερίδα «Αγορά».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department