Skip to main content

CELEBS

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει γιατί δεν έκανε ποτέ βραδινή εκπομπή

23 χρόνια έχει συμπληρώσει στο γυαλί η ωραία Ελένη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τους λόγους που δεν επιχείρησε να κάνει ποτέ βραδινή εκπομπή αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα η διάσημη παρουσιάστρια είπε: «Και μένα με έχουν ρωτήσει, προχτές έκανα αυτή την κουβέντα, και μου έλεγαν “Γιατί ποτέ σου δεν έκανες βραδινό; Δεν βρήκες τίποτα που να σου αρέσει;”. Λέω έχει να κάνει και με την περίοδο. Στην αρχή ξεκινάς, θες να πατήσεις στα πόδια σου, να σε αποδεχθεί ο κόσμος, να σε αποδεχθούν όλοι όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση, θες να αισθανθείς δυνατός. Μετά αισθάνεσαι δυνατός, έτοιμος και λες “πάμε να κάνουμε βραδινό”. Ξεκινάς να κάνεις παιδιά. Εγώ χρόνο παρά χρόνο ήμουν με μια κοιλιά που φούσκωνε και ξεφούσκωνε. Όταν είπα ότι ήταν καλή περίοδος να κάνω βραδινό ήρθα στον Alpha. Άλλος αγώνας να ξαναστήσεις την εκπομπή από την αρχή. Να εδραιωθείς, να συνηθίσει ο κόσμος ότι άλλαξες κανάλι, να το στρώσεις. Πάνω που έστρωσε αυτό, ξανακάνεις παιδί! Μετά μου έκαναν και καναδυο προτάσεις που μου ήταν τελείως αδιάφορες, δεν μου άρεσαν καθόλου. Έτσι φτάσαμε να είμαι 23 χρόνια στην τηλεόραση, να με ρωτάνε αν έχω κάνει ποτέ βραδινό και να απαντάω “ποτέ”. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Κάποτε μπορεί να έρθει κάτι special, τώρα με τα παιδιά τελειώσαμε, και να με δεις...».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department