Skip to main content

CELEBS

Νικολέττα Καρρά: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στους «Συμμαθητές»

Προανήγγειλε πολλές ανατροπές


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά που μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Οι Συμμαθητές» και για τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων.

«Η Τατιάνα επέστρεψε μόνη της, χωρίς τον Παύλο. Είναι ένοχη, γιατί έχει χτυπήσει έναν άνθρωπο με το αυτοκίνητό της και προκειμένου να αποφύγει τις συνέπειες, κρύβεται μέχρι να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Όμως αυτό δεν είναι το μόνο μυστικό που έχει φέρει μαζί της. Είμαστε αρκετά επεισόδια μπροστά στα γυρίσματα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον δημιουργό της σειράς, Βασίλη Θωμόπουλο η ηθοποιός τόνισε: «Για εμένα δεν είναι απλώς συνεργάτης μου, αλλά οικογένειά μου. Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που με βοήθησαν από το ξεκίνημά μου. Δουλεύω πολλά χρόνια μαζί του και είμαι ευτυχισμένη γι’ αυτό, και πολύ τυχερή που τον έχω γνωρίσει. Η κωμωδία είναι κάτι που γνωρίζει άριστα και νομίζω ότι είναι εξαιρετικός στο είδος του. Το έχουν αποδείξει οι επιτυχίες που έχει κάνει».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department