Skip to main content

CELEBS

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «X Factor 2» που έρχεται

Εξέδωσε ανακοίνωση ο σταθμός


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Επίσημη ανακοίνωση για το «X Factor» εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, μέσω της οποίας επισημοποιεί τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το The X Factor, το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ένα show που συνεχίζει να εμπνέει και να συναρπάζει τους τηλεθεατές σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Έχει αποτελέσει τη βάση απ’ όπου μπόρεσαν να εκτοξευθούν ορισμένα από τα μεγαλύτερα μουσικά ταλέντα του κόσμου.

Το «The X Factor 2» θα συναντήσει το κοινό του σε Ελλάδα και Κύπρο αφού από τον Απρίλιο ξεκινά και πάλι την προβολή του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η κριτική επιτροπή αναλαμβάνει να ανακαλύψει τους πιο ξεχωριστούς, από τους οποίους θα προκύψει το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής. Τα πρόσωπα που θα πάρουν θέση στις τέσσερις καρέκλες είναι:

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο αυθεντικός, εκρηκτικός, μοναδικός στο είδος του και γνήσιος performer. Ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του, με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους Έλληνες δημιουργούς, που με το ιδιαίτερο στυλ του απέκτησε φανατικό κοινό. Έχει 22 προσωπικούς δίσκους μεταξύ των οποίων πολλούς χρυσούς και πλατινένιους. Οι live εμφανίσεις του είναι μοναδικές, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον ευρέως κοινού, μαγνητίζοντάς το με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία.

Η Τάμτα, το λαμπερό fashion icon και μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της κάθεται για τέταρτη φορά στην κριτική επιτροπή του X factor!

Αποτελεί μια από τις πιο διαχρονικές ποπ τραγουδίστριες της Ελλάδας αφού μετράει ήδη 13 χρόνια πορείας με αναρίθμητες διακρίσεις και συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, γεννήθηκε στην Κύπρο και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς – ερμηνευτές της νέας γενιάς, με πολλά τραγούδια του να έχουν αγγίξει την κορυφή των ραδιοφωνικών charts και δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Το 2008 άνοιξε τη συναυλία της Jennifer Lopez στην Αθήνα. Έχει γράψει τραγούδια για μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της Ελλάδας όπως Γιώργος Μαζωνάκης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Ρέμος, Νότης Σφακιανάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Έλενα Παπαρίζου, Καίτη Γαρμπή, Πέγκυ Ζήνα και πολλούς ακόμη.

Ο Μπάμπης Στόκας, καταξιωμένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής που μετράει πάνω από μία εικοσαετία στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος των Πυξ Λαξ. Η solo καριέρα του Μπάμπη Στόκα είναι εξίσου δημιουργική και ενδιαφέρουσα. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι: Χάρις Αλεξίου, αδερφοί Κατσιμίχα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και πολλoύς ακόμη.

Το «The X Factor» το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το «The X Factor 2» αναμένεται να ξεκινήσει με τις οντισιόν που θα βγουν στον «αέρα» του ΣΚΑΪ τον Απρίλιο. Το κορυφαίο μουσικό show έρχεται πιο φαντασμαγορικό από ποτέ.»




Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;