Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lawrence: Η Gwyneth την εγκρίνει πολύ!

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε την ευχή της στον Chris Martin και στην καινούργια του αγαπημένη...



 

Ο συναινετικός χωρισμός ανάμεσα στη Gwyneth Paltrow και τον Chris Martin μπορεί αρχικά να μας σόκαρε όμως όσο ο καιρός περνάει έχουμε ακόμη περισσότερες ενδείξεις πως οι δυο τους έχουν λήξει οριστικά τις όποιες εκκρεμότητες ανάμεσα τους και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τελευταία απόδειξη η κάτι περισσότερο από πολιτισμένη αντίδραση της Gwyeneth Paltrow στην σχέση του πρώην συζύγου της με την Jennifer Lawrence. 

Μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστό ότι ο τραγουδιστής των Goldplay διατηρεί σχέση με την διάσημη ηθοποιό και παρόλο που η Paltrow θεωρεί πως είναι μάλλον νωρίς αυτός ο δεσμός να γίνει γνωστός και στα παιδιά τους, η ίδια δείχνει ενθουσιασμένη με την νέα αγαπημένη του πρώην της. 

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LOOK Μagazine, « ο Chris, η Gwyneth και η Jennifer βρίσκονται όλοι αυτή την περίοδο στο Λος Άντζελες και η Gwyneth πρότεινε στη Jennifer να βρεθούν για γευματίσουν. Συναντήθηκαν στο σπίτι της στο Brentwood, ήπιαν τσάι, έφαγαν κεκάκια και συζήτησαν στο κήπο. Η Gwen έσπασε τον πάγο λέγοντας στην Jen ότι είναι πολύ χαρούμενη που ο Chris είναι με μία τόσο έξυπνη και όμορφη κοπέλα».

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department