Skip to main content

CELEBS

To Τwilight επιστρέφει!

Η πετυχημένη σειρά ταινιών γίνεται φιλμ μικρού μήκους...



 

Φανατικές του Twilight Saga, του Edward και της Bella ψυχραιμία! Τα όνειρα σας γίνονται πραγματικότητα - δηλαδή περίπου. 

Οι θαυμαστές τόσο των βιβλίων όσο και της διάσημης σειράς κινηματογραφικών ταινιών παρακαλούσαν για την συνέχεια της πολυαγαπημένης τους ιστορίας σχεδόν μόλις το δεύτερο και τελευταίο μέρος της Xαραυγής βγήκε στις αίθουσες. Φαίνεται λοιπόν ότι η Stephenie Mayer αποφάσισε να τους κάνουν το χατίρι. Και μπορεί μην πρόκειται για ένα νέο βιβλίο αλλά ούτε και για μια νέα κινηματογραφική υπερπαραγωγή όμως και μια σειρά ταινιών μικρού μήκους δεν μας πέφτει καθόλου άσχημα.

Σύμφωνα με τους New York Times η διάσημη συγγραφέας βρίσκεται στην διαδικασία επιλογής 5 σκηνοθετών οι οποίοι θα αναλάβουν να γυρίσουν από μια ταινία σύντομης διάρκειας βασισμένη στους χαρακτήρες της ιστορίας. 

Όσο για το τι θα συμβεί με τους πρωταγωνιστές αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό. Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι πως η Kristen Stewart θα είναι ένα από τα μέλη της επιτροπής που θα επιλέξουν τους 5 σκηνοθέτες που θα αναλάβουν το project.

Οι ταινίες θα προβληθούν σε ειδική σελίδα στο facebook. Eλπίζουμε σύντομα. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department