Skip to main content

CELEBS

Η Gwen αποκαλύπτει πως έμεινε έγκυος από...θαύμα!

«Ο τρίτος μου γιος είναι ένα μωρό... “θαύμα”»



 

H τραγουδίστρια των No Doubt κρατά στην αγκαλιά της τον τρίτο της γιο, Apollo, το παιδί που ήρθε σαν από θαύμα όπως λέει η  σε συνέντευξή της. Η Gwen Stefani είναι παντρεμένη με τον Gavin Rossdale εδώ και 11 χρόνια και έχουν άλλα δύο παιδιά τον Kingston 8, και τον Zuma 6 ετών. 

Η διάσημη τραγουδίστρια εξήγησε πως στα 44 της χρόνια δεν σκεφτόταν να κάνει άλλο παιδί. Δεν συνέβαινε όμως το ίδιο και με τον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος κάθε βράδυ προσευχόταν να αποκτήσει ένα ακόμη αδερφάκι. «Ένωνε τις παλάμες του και έλεγε. Θεέ μου, σε παρακαλώ άφησε τη μαμά μου να κάνει ένα μωρό,» έλεγε κάθε βράδυ. Σύμφωνα με την Stefani τέσσερις εβδομάδες αργότερα ήταν έγκυος. 

Η τραγουδίστρια έφερε το νέο μέλος της οικογένειας στον κόσμο τον Φεβρουάριο και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες είναι ήδη σε φόρμα, σέξι και λαμπερή. Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε στο δρόμο για τη μητέρα της η οποία την Παρασκευή που μας πέρασε είχε τα γενέθλιά της. 

gwen-stefani-baby-2.jpg

gwen-stefani-baby-1.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department