Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Λάτσιος: Τι είπε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη νέα της εκπομπή στο MEGA (video)

Δες τι αποκάλυψε για το «The Voice Kids»!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που το κανάλι του Αμαρουσίου επέλεξε να μην βγάλει στον «αέρα» τελικά το «The Voice Kids», ενώ δεν δίστασε να ρίξει και το «καρφί» του στη Ζέτα Μακρυπούλια, αναφερόμενος στον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε πέρυσι του «J2US».

Αναφορικά με το «The Voice Kids» ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 δήλωσε «Ποτέ δεν είχε ανακοινωθεί ότι θα βγει. Σαφέστατα υπάρχει πάρα πολύ συζήτηση εσωτερικά… απόφασή μας, για διάφορους λόγους, είναι να μην προχωρήσουμε στην παραγωγή του "The Voice Kids"».

Όσο για την Ζέτα Μακρυπούλια και το «Rising Stars» που θα παρουσιάσει στο Μεγάλο Κανάλι τη νέα σεζόν, είπε χαρακτηριστικά «Το θα είναι στο τιμόνι είναι λίγο οξύμωρο… γιατί και πέρυσι… δεν θα ήταν ωραίο αυτό. Στο τιμόνι είναι άλλοι, δεν είναι οι παρουσιαστές, καλώς ή κακώς, μην τα ρίχνουμε όλα ότι οι παρουσιαστές φταίνε…»

Δες το βίντεο:

{videobox}xqPMdkcw2r4{/videobox}

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές