Skip to main content

CELEBS

Παντρεύεται η Δούκισσα Νομικού

Η ώρα η καλή!


Κέλλυ Νόβακ

Εσύ τις ακούς τις καμπάνες της εκκλησίας από εκεί που είσαι; Γιατί εμείς τις ακούμε! Θα είναι μάλλον αυτές για τον γάμο της Δούκισσας Νομικού. Και, ναι λοιπόν. Μετά από 3 ολόκληρα χρόνια σχέσης, η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να… αποσυρθεί! Ο τυχερός; Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης φυσικά! Οι δυο τους παντρεύονται λοιπόν, και μάλιστα στην Μύκονο. Όχι τώρα, μην νομίζεις. Σε κανα χρόνο. Να προλάβει το κορίτσι να ραφτεί!Η Σήλια Κρηθαριώτη λέγεται ότι θα της σχεδιάσει το νυφικό της, οπότε είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι τέλειο.

Η πρόταση γάμου έγινε στις Μαλβίδες –αγαπημένος προορισμός του ζεύγους- και η Δούκισσα είπε χωρίς δεύτερη σκέψη το «ναι». Φυσικά, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους φαν της, εξ’ ου και η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

 

https://www.instagram.com/p/BQcu-nQjLIE/?taken-by=dutchesss_

 

 

 

 

Παρακάτω μπορείς να δεις την αναγγελία του γάμου του ευτυχισμένου ζευγαριού, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Συγκεκριμένα, η αναγγελία γράφει: «Ο Θεοδωρίδης Δημήτριος του Σάββα και της Ελένης, το γένος Φαρμάκη, που γεννήθηκε στο Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ και κατοικεί στην Κηφισιά Αττικής και η Νομικού Δούκισσα του Νικολάου και της Αναστασίας, το γένος Πιπεροπούλου, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στη Μύκονο».

doukissa-nomikou-wedding-01.jpg

Προετοιμάσου λοιπόν, για ένα glam γάμο! 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department