Skip to main content

CELEBS

H Cate Blanchett ενσαρκώνει τον θρυλικό ρόλο της Betty Davis στο “All about Eve”

Μια εκπληκτική ηθοποιός στα χνάρια μιας θρυλικής γυναίκας!



Φαν της Cate Blanchett συσπειρωθείτε! Γιατί αν είσαι φαν της Αυστραλιανής ηθοποιού τότε τα νέα αυτά θα σε ενθουσιάσουν! Η Blanchett λοιπόν, επιστρέφει στο σανίδι (μετά από πολύ καιρό fyi) και το comeback της είναι σίγουρο ότι θα μείνει αξέχαστο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, θα ερμηνεύσει τον γνωστό ρόλο της ζηλόφθονης Margo Channing, ένα χαρακτήρα τον οποίο έκανε διάσημο η Betty Davis το ’50 στην ταινία “All about Eve”. Αν και ταινία του Joseph L. Mankiewicz, είχε κερδίσει 6 Όσκαρ, η Davis αδικήθηκε από την επιτροπή των βραβείων, καθώς δεν την βράβευσε για τον ρόλο αυτό, παρόλο που η ερμηνεία της διδάσκεται σε σχολές υποκριτικής.

Εβδομήντα χρόνια μετά, τον σημαντικό αυτό ρόλο καλείται να ενσαρκώσει μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς μας. Η παράσταση θα ανέβει στο West End του Λονδίνου το 2018 και αυτή θα είναι η μεγάλη επιστροφή της Blanchett στο σανίδι, μετά από πολλά χρόνια. Τελευταία φορά που είχε παίξει σε θεατρική παράσταση στο Λονδίνο ήταν το 1999 στην παράσταση “Plenty”.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department