Skip to main content

CELEBS

Και τι δηλαδή ο Brad Pitt βγαίνει με την Sienna Miller τώρα;

Οι φήμες πέρι σχέσης, φουντώνουν όλο και περισσότερο!



Τον Απρίλιο, λίγους μήνες μετά αφού το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie είχε ανακοινωθεί, η εφημερίδα Page Six ανέφερε ότι ο εν λόγω σταρ φλερτάρει σοβαρά με την Sienna Miller, αφού οι δυο τους εθεάθη σε δείπνο στο L.A. Οι δύο σταρ γνωρίστηκαν στην ταινία The Lost City of Z., και η Miller γρήγορα διέψευσε τις φήμες αυτές, λέγοντας ότι αυτή η είδηση είναι «προβλέψιμη και γελοία».

Λίγους μήνες μετά λοιπόν, οι φήμες ξαναφουντώνουν με την κουτσομπολίστικη, αγγλική φυλλάδα The Sun να αναφέρει ότι ο Pitt και η Miller πέρασαν μαζί το Σ/Κ στο φεστιβάλ του Glanstonbury.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, λέγεται ότι οι δυο τους δεν μπορούσαν να «ξεκολλήσουν» ο ένας από τον άλλο και υπήρχε φυσική επαφή μεταξύ τους, σε κάθε πιθανή ευκαιρία.

Ο Pitt κράτησε ένα αρκετά low profile στο φεστιβάλ, όπου έκανε παρέα με τον ηθοποιό Bradley Cooper και τον Noel Gallagher. Όλοι μαζί βρέθηκαν σε ένα prive πάρτι, μαζί τους και η Miller με την οποία ο Pitt ήταν συνέχεια μαζί.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό με τους δύο ώστε να επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι φήμες, οπότε προς το παρόν… αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις!

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα