Skip to main content

CELEBS

Το Business Insider εκθειάζει τη χλιδάτη ζωή της εγγονής του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ

Το περιοδικό έκανε αφιέρωμα στην « πριγκίπισσα της Ελλάδας» όπως την αποκαλούν!



Η 21χρονη πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας είναι η πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και όπως όλα δείχνουν κατακτά όλο και περισσότερο μια θέση στο διεθνές τζετ σετ αλλά στον κόσμο της μόδας, και των περιοδικών.

Αυτή τη φορά το Business Insider αφιερώνει ένα ολόκληρο άρθρο στην εγγονή του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ ,παρουσιάζοντας με τον δικό του τρόπο τη ζωή της πριγκίπισσας της Ελλάδας, όπως την αποκαλεί.

«Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας στο λαμπρό πάρτι για τα 21ά γενέθλιά της κάλεσε σελέμπριτις, σχεδιαστές και άλλους γαλαζοαίματους για να γιορτάσει. Το μέγεθος του πάρτι ήταν συνηθισμένο για την πριγκίπισσα, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη και συχνάζει σε πασαρέλες ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η Μαρία Ολυμπία μοιράζει τον χρόνο της στον κόσμο της μόδας και στα πολυτελή ταξίδια, με το άρθρο να δίνει μια μικρή γεύση από την κοσμοπολίτικη ζωή της 21χρονης πριγκίπισσας με φωτογραφίες που επέλεξε από το Instagram.

aoly3.jpgaoly4.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department