Skip to main content

CELEBS

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι στην Μύκονο και κάνει… «παρέα» μόνο με σταρ του Χόλυγουντ

When Fotis met Whoopi…



Τόσοι και τόσοι διάσημοι και σημαντικές προσωπικότητες πέρασαν φέτος το καλοκαίρι από την Μύκονο, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος «ανακάλυψε» την καλύτερη! Ανάμεσα στην Heidi Klum, Oliver Rousteing, Kendall Jenner, Bella Hadid και άπειρους ακόμη σταρ και καλλιτέχνες της showbiz, στην λίστα έρχεται να προστεθεί και το όνομα μιας από τις μεγαλύτερες κωμικούς της showbiz!

Η Whoopi Goldberg έκανε και αυτή μια στάση στο νησί των ανέμων και κατάφερε να τα… πει λιγάκι με έναν δικό μας local σταρ! O Φώτης Σεργουλόπουλος λοιπόν, συνάντησε την γνωστή ηθοποιό στο κοσμοπολίτικο νησί και άδραξε την ευκαιρία να βγει μια φωτογραφία μαζί της, -γιατί όλοι το ίδιο θα κάναμε εξάλλου…

Ανέβασε λοιπόν, την φωτογραφία το Instagram, ευχαριστώντας την Whoopi για την γνωριμία τους και υποδέχοντάς την θερμά στο ελληνικό νησί.

Συγκεκριμένα έγραψε: « Είμαι τόσο χαρούμενος που συνάντησα τη μοναδική Whoopi Goldberg. Απόλαυσε τη διαμονή σου, αγάπη! Η Ελλάδα σε καλωσορίζει».

Καλώς ήρθες βρε, Whoopi!

https://www.instagram.com/p/BYA_eO6AP9F/

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department