Skip to main content

CELEBS

Ε. Γελεβασάκη: Η τρυφερή της αποκάλυψη για το πρώτο φιλί με τον Γιώργο!

Που έδωσαν το πρώτο τους φιλί;


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Για τη γνωριμία με τον σύζυγό της μίλησε η Έλλη Γελεβεσάκη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "Μία" όπου ήταν καλεσμένη! Μάλιστα ήταν η πρώτη κοινή εμφάνισή της στην τηλεόρση με τον Γιώργο Μανίκα!

Αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον συζυγό της και το πρώτο τους φιλί. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τον ήξερα από κοινούς γνωστούς και του είχα στείλει περαστικά επειδή είχε κάνει μια επέμβαση στα πόδια. Και μου λέει «θα έρθεις να με δεις;». Του λέω «νοσοκομείο δεν έρχομαι, όταν βγεις με το καλό θα τα πούμε». Όταν βγήκε δεν μπορούσε να περπατήσει, λέω τώρα είναι ακίνδυνος, τώρα θα τον δω. Μου λέει «θα έρθεις σπίτι;», του λέω «όχι σπίτι, έλα έξω να περπατήσουμε». Και πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Έκανε γύρω στο ένα εικοσάλεπτο να έρθει στα 500 μέτρα από το σπίτι του» και κατόπιν αποκάλυψε «το πρώτο μας φιλί το δώσαμε στη στάση, βράδυ… και πηγαίνουμε κάθε χρόνο στην επέτειό μας».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department