Skip to main content

CELEBS

Η απάντηση της Κορινθίου στις κριτικές για τη νέα γυμνή φωτογράφιση

Το γυμνό εξώφυλλο και τα σχόλια της γνωστής ηθοποιού.



Η Μαρία Κορινθίου είναι γνωστό ότι δε φοβάται να ποζάρει γυμνή. Μετράει πολλές σέξι πόζες σε ελληνικά περιοδικά, και όχι μόνο δε τη βαριέται κανείς αλλά διαρκώς προκύπτουν σχόλια και τηλεοπτικές συζητήσεις, για κάθε κλικ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Αυτή τη φορά, για παράδειγμα, σχολιάστηκε πολύ η νέα της φωτογράφιση για το περιοδικό DownTown. Σε αυτή, η Μαρία Κορινθίου ποζάρει γυμνή από τη μέση και κάτω, σε προφίλ. Ακόμα μια φορά, το ρετούς ή το φώτοσοπ που έχει χρησιμοποιηθεί για να φαίνεται αψεγάδιαστο το σώμα της ηθοποιού, ήταν στο επίκεντρο των κριτικών. 
 

downtownkori.jpg 


Η ίδια η Μαρία Κορινθίου, πάντως, φαίνεται να μην ασχολείται με τα αρνητικά σχόλια. «Από τότε που ξεκίνησα, για ό,τι και να κάνω ακούω, οπότε δεν ασχολούμαι πια», είπε μέσω τηλεφώνου στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω. Επίσης, απάντησε και στο αν ποζάρει προκλητικά για να παραμένει στη δημοσιότητα: «Eίμαι 15 χρόνια στο χώρο και αν ήθελα να είμαι στη δημοσιότητα μπορούσα και με άλλους τρόπους».

Όσο για το αν η έμπνευση του κόσνεπτη ήταν η Καρντάσιαν; Παρά το ότι αναφέρει το εξώφυλλο, η Μαρία Κορινθίου είπε στην ίδια εκπομπή, ότι πρόκειται για αντίστοιχο κόνσπετ φωτογράφισης του περιοδικού Marie Claire με την Irina Shayk.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department