Skip to main content

CELEBS

Νίκος Αλιάγας: Eξώφυλλο στο Paris Match με την σύζυγο του Τίνα Γρηγορίου!

Ο τρυφερός σύζυγος και μπαμπάς μιλάει για την όμορφη οικογένειά του!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Ο Νίκος Αλιάγας με τη σύζυγο του Τίνα Γρηγορίου πόζαραν για το εξώφυλλο του γαλικού περιοδικού Paris Match! Ο επιτυχημένος παρουσιαστής μιλάει για το βιβλίο που έγραψε για την κόρη του με τίτλο. “Όσα θα ήθελα να σου πω” (Ce que j'aimerais te dire).  

«Δεν ξέρω τι πατέρας θα γίνω τελικά, αλλά ήθελα να γράψω στην κόρη μου για να της μεταφέρω, όπως δίνουμε κάτι. Γιατί δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από ένα πέρασμα. Το καταλαβαίνεις αυτό όταν γίνεσαι γονιός» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αλιάγας όσο αφορά στο βιβλίο που έγραψε!

Για την αλλαγή σττη ζωή του μετά τον ερχομό της 2 ετών Αγάθης τονίζει: «Όταν έκοψα τον ομφάλιο λώρο, ένιωσα πως ταυτόχρονα έκοβα και όσα με συνέδεαν με τους δικούς μου γονείς. Περίεργο συναίσθημα, παρά το γεγονός πως εφυγά πολύ νωρίς από το πατρικό μου και ήμουν πάντα αυτόνομος. Ο ερχομός της Αγάθης άλλαξε όλες μου τις βεβαιότητες» και εκφράζει ότι είναι όλο του το είναι: «Πλέον, ζω για εκείνη»!

Επίσης, περιγράφει την πρώτη του συνάντηση με τη σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου: «Βρεθήκαμε χωρίς να αναζητήσουμε ο ένας τον άλλο, σαν δύο κομμάτια φτιαγμένα ο ένας για τον άλλον». Χαρακτηρίζει την αγαπημένη του ως τη σύγχρονη Θεά Άρτεμι: «Όταν θέλει κάτι αντιδρά ακριβώς όπως η Θεα του κυνηγιού. Σηκώνει το τόξο της. Από την ώρα που μπήκε στη ζωή μου με βοήθησε να τα βρω με τον ίδιο μου τον εαυτό».

 

1111111111111.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα