Skip to main content

CELEBS

Έρχονται στα ελληνικά τα βιβλία του Barack και της Michelle Obama

Οι αγαπημένοι μας ηγέτες τώρα… μιλούν τη γλώσσα μας!



O αγαπημένος μας ηγέτης της τελευταίας 10ετίας Barack Obama και η καταπληκτική, δυναμική γυναίκα του Michelle, κυκλοφορούν (επιτέλους) τα δικά τους βιβλία!

Οι εκδόσεις “Εν Πλω" λοιπόν, θα μας «φέρουν» πιο κοντά με τους Obamas, μιας και θα αναλάβουν την έκδοση στην ελληνική γλώσσα των δύο βιβλίων του 44ου Προέδρου των ΗΠΑ και της πρώην Πρώτης Κυρίας.

Οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου αναφέρουν συγκεκριμένα: «Είναι μεγάλη τιμή για τον εκδοτικό μας οίκο η συνεργασία μας με την "The Crown Publishing Group", θυγατρική εταιρεία του "Penguin Random House", για την αποκλειστική έκδοση στα ελληνικά των πολυαναμενόμενων βιβλίων του Προέδρου Barack Obama και της Πρώτης Κυρίας Michelle Obama. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το γεγονός ότι επιλεχθήκαμε μεταξύ κορυφαίων εκδοτικών οίκων παγκοσμίως, προκειμένου να μοιραστούμε με το ελληνικό κοινό τις ιδέες και τις σκέψεις του πρώην Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας».

Οι ημερομηνίες έκδοσης των βιβλίων θα ανακοινωθούν σύντομα και τα δύο βιβλία, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική γλώσσα από την Athensbookstore Publications,  εγκαινιάζοντας έτσι τη νέα επιχειρηματική επένδυση των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department