Skip to main content

CELEBS

H Kate Winslet εσκεμμένα δεν ευχαρίστησε τον Harvey Weinstein στον λόγο της όταν παρέλαβε το Όσκαρ

H γνωστή ηθοποιός αρνήθηκε να ευχαριστήσει τον -τότε...- πιο powerful άνθρωπο της showbiz



Ο Harvey Weinstein παρενοχλεί κόσμο από τον χώρο της showbiz, εδώ και χρόνια, κάτι που στην βιομηχανία αποτελεί ένα «κρυφό μυστικό». Αυτό από μόνο του, είναι ανησυχητικό.

Ευτυχώς λοιπόν, που οι δηλώσεις της Gwyneth Paltrow και της Angelina Jolie έδωσαν την ευκαιρία για να μάθει και το ευρύτερο κοινό, το ποιόν του γνωστού παραγωγού.

Η Kate Winslet λοιπόν, είναι μία από τις γυναίκες του χώρου που ποτέ δεν ήθελε να έχει «πάρε-δώσε», με τον εν λόγω παραγωγό, μιας και δεν τον συμπαθούσε ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που η Winslet δεν ευχαρίστησε τον Weinstein, όταν παρέλαβε το Όσκαρ της Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας το 2009, για την ταινία The Reader.

Ο Weinstein είναι ο άνθρωπος που έχουν ευχαριστήσει περισσότερο, στην ιστορία των Όσκαρ, μετά τον Steven Spielberg φυσικά.

Παρόλα αυτά, η Winslet δεν ήταν μία από αυτούς τους ανθρώπους, μιας και εσκεμμένα, δεν τον ευχαρίστησε στον λόγο της.

Αν και από το στούντιο της είχαν επισημάνει ότι πρέπει να τον αναφέρει στον νικητήριο λόγο της, η ίδια αρνήθηκε.

Σύμφωνα με την LA Times, η ίδια είπε ότι ήταν εσκεμμένο αυτό.

«Θυμάμαι μου είχαν πει ‘μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις τον Harvey άμα νικήσεις’. Και θυμάμαι ότι γύρισα και τους είπα, ‘όχι, δεν θα το κάνω αυτό. Όχι.’ Και δεν είχε να κάνει με το πόσο ευγνώμων ήμουν. Αν οι άνθρωποι δεν συμπεριφέρονται καλά, γιατί πρέπει να τον ευχαριστήσω;»

Συνέχισε λέγοντας: «Το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να ξανασυναναστραφώ τον Harvey Weinstein για όσο ζω, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί ποτέ και είμαι σίγουρη ότι αυτό το συναίσθημα, ισχύει για όλους».

Αν και η Winslet δεν έχει αναφέρει ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο, αναφέρει ότι η συμπεριφορά του απέναντί της, ήταν πάντα απαράδεκτη.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department