Skip to main content

CELEBS

Νέα ταινία για την ζωή του George Michael με αφηγητή τον ίδιο

Η επανέκδοση ενός από τους σημαντικότερους δίσκους του καλλιτέχνη, γιορτάζεται «παρέα» με μια ταινία/ντοκιμαντέρ για την ζωή του καλλιτέχνη



Μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα του χώρου της μουσικής, αλλά και της μόδας και της τηλεόρασης, εμφανίζονται στην νέα ταινία για την ζωή του George Michael που θα έχει τον τίτλο “Freedom”.

Με αφορμή την επανέκδοση του αξεπέραστου άλμπουμ Late Without Prejudice Vol.1 του θρυλικού καλλιτέχνη, η Sony Music και η Feelgood Records παρουσιάζουν με υπερηφάνεια το Listen Without Prejudice / MTV Unplugged.

Με αφορμή λοιπόν, την επανέκδοση του άλμπουμ, η Sony Music μαζί με το Channel 4 και το BBC Worldwide, κυκλοφορούν και την εν λόγω ταινία, με τον George Michael σε ρόλο διηγητή.

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι: Stevie Wonder,  Elton John,  Liam Gallagher,  Nile Rodgers, τα supermodels του κλιπ  Freedom '90 (Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz και Linda Evangelista), η Mary J. Blige, ο Tony Bennett, ο Mark Ronson, ο Tracey Emin ,ο Jean Paul Gaultier, η Kate Moss, ο Ricky Gervais, ο James Corden και πολλοί άλλοι. Ο George Michael εργαζόταν για τα γυρίσματα της ταινίας  “Freedom”, μέχρι και τα Χριστούγεννα το 2016 και αυτό ήταν το τελευταίο  έργο του.

 Μια ανανεωμένη έκδοση του εκπληκτικού MTV Unplugged του 1996 θα είναι επίσης διαθέσιμη για πρώτη φορά ως μέρος του Deluxe box set, 2πλο CD .

Η συναυλία MTV Unplugged  πραγματοποιήθηκε στα Studios Three Mills Island στο Ανατολικό Λονδίνο την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 1996 με τον George να παίζει δέκα από τα καλύτερα κομμάτια των Wham!, Faith, Listen Without Prejudice Vol.1 (Freedom '90) αλλά και κομμάτια από ακόμα παλαιότερες εποχές του. Το Listen Without Prejudice Vol.1 θα επανεκδοθεί και σε βινύλιο.

Η αστραφτερή καριέρα του George Michael έφτασε τις τέσσερις δεκαετίες έχοντας πουλήσει 120 εκατομμύρια άλμπουμ. Στα τέλη Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει εκ νέου το πρωτοποριακό 2ο σόλο άλμπουμ του, Listen Without Prejudice Vol 1 / MTV Unplugged, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε το 1990, σε παραγωγή και σύνθεση σχεδόν εξ ολοκλήρου γραμμένο από τον ίδιο τον George Michael, ξεπερνώντας σε πωλήσεις και το Faith στο Ηνωμένο Βασίλειο. To Live για το MTV Unplugged ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε στο Λονδίνο το 1996 και περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια που  χαρακτήρισαν την σόλο καριέρα  του και τα επιτυχημένα χρόνια των Wham!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα