Skip to main content

CELEBS

Η Kim Kardashian αποκάλυψε το φίλο του 3ου παιδιού της

Η 37χρονη περσόνα μίλησε για το τρίτο της παιδί!



Ναι, ναι. Για 3η φορά θα γίνει μητέρα η Kim Kardashian η οποία περιμένει το 3ο μέλος της οικογένειάς της με τον Kanye West, λίγο μετά τα Χριστούγεννα, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η γνωστή σταρ λοιπόν, όλο χαρά αποκάλυψε ότι περιμένει κορίτσι, όταν «πέρασε» μια βόλτα από το show της Ellen DeGeneres.

Η 37χρονη σταρ, μίλησε για το baby shower που έκανε το Σάββατο στο σπίτι της στο Los Angeles και αποκάλυψε το φύλο του μωρού λέγοντας χαρακτηριστικά τι της είπε η κόρη της North. 

«Ήθελα πραγματικά να κάνω το baby shower, γιατί θέλω να καταλάβει η North ότι κάτι σημαντικό έρχεται. Έτσι, οι καλεσμένοι έφερναν παιχνίδια και δώρα, και η μικρή τα άνοιξε όλα την επόμενη μέρα και μου είπε: Μαμά, επειδή η μικρή αδελφή μου δεν είναι εδώ, νομίζω ότι χρειάζομαι όλα τα παιχνίδια της στο δωμάτιό μου για να τα προσέχω!».  

Επίσης, η Ellen ρώτησε την Kim για τις φήμες που ακούγονται τελευταία περί εγκυμοσύνης της Khloe και Kylie.

H Kim φυσικά και δεν απάντησε, λέγοντας συγκεκριμένα, πως η οικογένεια Kardashian έχει συμφωνήσει μεταξύ της, «να μην μιλάει ποτέ ο ένας για λογαριασμό του άλλου».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department