Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lawrence: Μιλάει για τον Harvey Weinstein

Όλα όσα είπε στην αποκαλυπτική συνέντευξή της για το The Hollywood Reporter



H Jennifer Lawrence πρέπει να ήταν και από τις πρώτες γυναίκες σταρ που μίλησαν για την σχέση της με τον γνωστό παραγωγό κινηματογράφου, Harvey Weinstein.

Η ίδια αναφέρθηκε εκτενέστερα στο ζήτημα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter.

«Μιλώντας μόνο για τον εαυτό μου, τον ξέρω από όταν ήμουν 20 χρονών και ήταν πάντα καλός μαζί μου, εκτός από τις στιγμές που δεν ήταν. Τότε τον έβρισα, και προχωρήσαμε. Ήταν πατρικός απέναντί μου. Γι’ αυτό χρειάστηκα λίγο χρόνο για να επεξεργαστώ όσα έμαθα, γιατί νόμιζα ότι ήξερα αυτόν τον άνθρωπο και ξαφνικά κατηγορείται για βιασμό. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολος άνθρωπος, σκληρός στις διαπραγματεύσεις του. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι βιαστής», λέει συγκεκριμένα.

«Άκουσα μια από τις ηχογραφήσεις που δημοσιεύτηκαν και ένιωσα να αρρωσταίνω μέχρι το κόκκαλο. Γι΄ αυτό είναι τόσο σημαντικό να μιλάμε για όλες τις διαφορετικές μορφές κακοποίησης, γιατί μπορεί να μην άπλωσε χέρι επάνω της, αλλά εγώ αισθάνθηκα άρρωστη με όσα της έλεγε. Φαντάσου έναν ισχυρό άνδρα να σου λέει να κάνεις κάτι και να αρνείσαι- να σε απειλεί», συνεχίζει.

Αναφέρθηκε και στο γεγονός, ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να σταματήσουν όλα αυτά.

«Αυτού του είδους οι συμπεριφορές θεωρούνται ‘φυσιολογικές’ και όταν αρχίζεις να αποκτάς περισσότερη ισχύ, τότε αρχίζουν να σε σέβονται λίγο περισσότερο. Αν όλοι οι κορυφαίοι ηθοποιοί δεχτούν να μπουν στην επιτροπή, τότε ξέρουμε τους πάντες στη βιομηχανία. Ξέρω όλους τους διευθυντές studio στο χώρο- αν είμαι μέλος της επιτροπής και λάβω ένα email για άσχημη συμπεριφορά, μπορεί να στείλω μια ειδοποίηση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε κάτι- δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να περάσει. Κάτι πρέπει να γίνει».

Πες τα Jennifer!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές