Skip to main content

CELEBS

O Justin επιβεβαίωσε τον αρραβώνα του με την Hailey Baldwin

Έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα στην μέλλουσα γυναίκα του!



Είναι γεγονός! Η Hailey Baldwin και ο Justin Bieber επιβεβαίωσαν τις φήμες περί αρραβώνα. Ο Bieber ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στο μοντέλο το Σάββατο που μας πέρασε, μόλις έγραψε το πιο γλυκό μήνυμα στην Baldwin επιβεβαιώνοντας τα νέα.

Ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Hailey να του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο, γράφοντας ένα τεράστιο σημείωμα, αναφέροντας πόσο ερωτευμένος είναι και ευτυχισμένος που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της.

«Η καρδιά μου είναι απόλυτα δική σου και θα σε βάζω πάντα πρώτη. Είσαι ο έρωτας της ζωής μου Hailey Baldwin και δεν θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με κανένα άλλο».

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?utm_source=ig_embed

Η Ηailey έγραψε στο Twitter, μερικά λόγια σχετικά με τον αρραβώνα της.

«Δεν ξέρω τι έκανα στην ζωή και αξίζω τόση ευτυχία αλλά είμαι τρομερά ευτυχισμένη που ο Θεός μου έδωσε έναν τόσο θαυμάσιο άνθρωπο για να μοιραστώ την ζωή μου. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ευγνωμοσύνη μου».  

https://twitter.com/haileybaldwin/status/1016452160459067393?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1016452160459067393&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.popsugar.com%2Fcelebrity%2FJustin-Bieber-Hailey-Baldwin-Engaged-45023454

Κεντρική φωτό: Instagram @justinbieber

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department