Skip to main content

CELEBS

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσπά..

«Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια»!



"Εγώ στην Ελλάδα στην ιστορία δεν το έμαθα αυτό. Δεν ξέρω σε ποια ιστορία το λέει αυτό, γιατί στην ελληνική ιστορία δεν το λέει", συνεχίζει.

Ξεσπά η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου σχετικά με τις κατηρορίες που της είχαν προσάψει ότι είναι εθνικίστρια επειδή πόζαρε με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushpepa, κάνοντας με τα χέρια της τον αλβανικό αετό.

Λέει η Ελένη λοιπόν στην Κατερίνα Καραβάτου: «Ήταν κάτι το οποίο με στεναχώρησε πάρα πολύ. Πριν από αυτό είχα σηκώσει άλλες 100 σημαίες αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα. Ουσιαστικά, για κάποιους από τα media υπήρχε πρόβλημα με την αλβανική σημαία. Στεναχωρήθηκα πολύ γιατί λέω, είμαι εδώ, πάω να διαγωνιστώ και σηκώνω στις πλάτες μου και αυτή τη χώρα και την Ελλάδα και την Αλβανία κι εκπροσωπώ την Κύπρο και αντί να με στηρίξετε που προσπαθώ να σας κάνω υπερήφανους τόσα χρόνια… δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό και να με βγάζετε εμένα εθνικίστρια! Εγώ στην Ελλάδα στην ιστορία δεν το έμαθα αυτό. Δεν ξέρω σε ποια ιστορία το λέει αυτό, γιατί στην ελληνική ιστορία δεν το λέει. Πώς γίνεται μετά από όλα αυτά που έχω περάσει στη ζωή μου να προσπαθώ να με αποδεχτεί αυτή η χώρα, να γυρίσουν και να πουν ότι είμαι και εθνικίστρια. Έλεγα, δεν το πιστεύω Θεέ μ,ου, τι άλλο θα ακούσω! Από την άλλη συνειδητοποίησα πόσο με αγαπάει ο κόσμος. Ό,τι και να έκαναν κάποιοι, όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι να μου κάνουν αυτό που ήθελαν να μου κάνουν, δεν τα κατάφεραν. Όσο κι αν προσπάθησαν να με κάνουν να μισήσω την Ελλάδα, δεν τα κατάφεραν».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department