Skip to main content

CELEBS

Ο μοναδικός Elie Top στο i-D

Παρουσίασε τις συλλογές κοσμημάτων του στο i-D Concept Stores στο Golden Hall



Mε μία εντυπωσιακή βιτρίνα που σχεδίασε ο ίδιος εμπνευσμένος από την Αθήνα και την τελευταία του συλλογή La Dame du Lac, ο Elie Top, αγαπημένος σχεδιαστής κοσμημάτων των: Alber Elbaz, Catherine Deneuve, Ines de la Fressange, Kristin Scott Thomas, Farida Khelfa, Marisa Berenson, Naomi Cambell, Eva Herzigova κ.α., παρουσίασε τις συλλογές του στο κατάστημα του i-D Concept Stores στο Golden Hall.

252237 (1).JPG

O Γάλλος σχεδιαστής, ξεκίνησε την καριέρα του σχεδιάζοντας κοσμήματα και αξεσουάρ μαζί με την θρυλική Loulou de la Falaise για τον οίκο Yves Saint Laurent και εδώ και 13 χρόνια είναι οσχεδιαστής των μοναδικών κοσμημάτων του οίκου Lanvin. Από το 2015 έχει δημιουργήσει τη δική του συλλογή υψηλής κοσμηματοποιίας.

252239 (1).jpg 

Οι καλεσμένοι, αγαπημένοι φίλοι του σχεδιαστή, πιστοί πελάτες των iD Concept Stores, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του κόσμου της μόδας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες του και να απολαύσουν το εξαιρετικό ροζέ κρασί Whispering Angel. Eμπνευσή του: το βιομηχανικό σχέδιο, η μηχανική, η Art Deco αισθητική, η γκόθικ και μπαρόκ διακόσμηση. Γαλαξίες και αστέρια, ένα σύμπαν γεμάτο μυστίριο αλλά με τεράστια γοητεία. Ένα ταξίδι μέσα στους αιώνες, από τις γοτθηκές εκκλησίες της παιδικής του ηλικίας στους γαλαξίες του Star Wars…“ Futuristic Medieval: playful, mechanical, mysterious & surprising” περιγράφει το στυλ του!

252245 (1).jpg 

Η μείξη του χρυσού με “ distresses” ασήμι είναι η βάση για όλα. Μία αντίθεση, με το χρυσό να ξεχωρίζει με μια σχεδόν γλυπτική αισθητική πάνω στο ασήμι. Πολύτιμοι και ακατέργαστοι λίθοι, χωρίς περιορισμούς συμπληρώνουν την ιστορία. Με αφορμή την συλλογή La Dame du Lac παρουσίασε ένα μείγμα από τις συλλογές του: Mécaniques Celestes & Etoile Mystérieuse: Μυστικοπαθή σχέδια, μαθηματική υπερβολή, σύνθετη αρχιτεκτονική.

Μαγεία και αποπλάνιση, ένα γοτθικό παραμύθι τόσο σύγχρονο όμως! Tα κοσμήματα του Elie Top διατίθενται στα καταστήματα i-D Concept Stores

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές