Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Βλοντάκης: Μάθε το νέο του επάγγελμα!

Ο όμορφος πολίστας είναι τώρα και...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

Πρόσφατα, ο Αντώνης Βλοντάκης έγινε συνιδιοκτήτης, μαζί με τον Ιωσήφ Τηλέμαχο, στη μουσική σκηνή «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι, το οποίο πλέον θεωρεί στέκι του. «Είναι ο χώρος όπου θα βρίσκομαι από φέτος. Είναι ένα σπουδαίο, ένα βαρύ όνομα στις μουσικές σκηνές στην Αθήνα. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ», είπε χαρακτηριστικά στο «Theme People».

Η γνωριμία τους έγινε μέσω των παιδιών τους, που είναι συμμαθητές στο σχολείο, και η συνεργασία τους ήταν για τον Αντώνη μια εύκολη απόφαση. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κάνουμε πολλή παρέα. Πρώτα ταιριάξαμε ως άνθρωποι και μετά αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα», επεσήμανε ο πολίστας για τον καλό του φίλο και συνεργάτη.

Έχει άγχος για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα; «Πώς δεν έχω; Αλλά μου βγαίνει δημιουργικά. Δεν έχω μάθει να κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου. Τρέχω όσο μπορώ. Και θα τρέξω και για το μαγαζί γιατί πιστεύω πολύ σε αυτό», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department