Skip to main content

CELEBS

Η Πάμελα Άντερσον στις Βρυξέλλες...

στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη



Μετά την εμφάνισή της στο σόου Κοκλώνη, η Πάμελα Άντερσον βρέθηκε στις Βρυξέλλες για την επίσημη πρώτη του ευρωπαϊκού κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη που «συστήθηκε» στην καρδιά της Ευρώπης.

«Σήμερα, εδώ από τις Βρυξέλλες, ξεκινάμε την πανευρωπαϊκή μας καμπάνια για να φέρουμε την Ευρωπαϊκή Άνοιξη στο επίκεντρο των πολιτικών διεργασιών, για να θέσουμε σε κίνηση την Εναλλακτική λύση στα προβλήματα των λαών μας απέναντι στις μη Εναλλακτικές πολιτικές του ευρωπαϊκού κατεστημένου», τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, γραμματέας του ΜέΡΑ25 και συνιδρυτής του DiEM25.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εθνικό θέατρο του Βελγίου Μποζάρ, παρούσα ήταν και η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα, καθώς και άλλοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές από όλη την Ευρώπη.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η ακτιβίστρια και η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Laura Álvarez και η ηθοποιός και ακριβίστρια Pamela Anderson, την οποία ο οικοδεσπότης χαρακτήρισε ως «πρέσβειρα της ευρωπαϊκής άνοιξης».

«Πολλοί αναρωτιούνται τι σχέση έχω εγώ με τη σημερινή εκδήλωση. Ο Τζορτζ Κλούνι και η Αντζελίνα Τζολί είναι σε γυρίσματα ταινιών και έτσι εγώ βρέθηκα εδώ αντί γι αυτούς», είπε χαριτολογώντας η Πάμελα Άντερσον, που έμοιαζε ιδιαιτέρως χαρούμενη που βρισκόταν σε αυτό το περιβάλλον. Περίμενε υπομονετικά ώρες μέχρι να λάβει το λόγο και όσα τελικά δήλωσε ήταν… αγωνιστικά και μάχιμα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department