Skip to main content

CELEBS

Μάριος Αθανασίου: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πρώτα πέντε λεπτά που με άφησαν μόνο μου με τη μικρή»

Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια, δεν νομίζω ότι γίνεται. Εκείνη την ώρα δυσκολεύεσαι να συνειδητοποιήσεις και εσύ τι συμβαίνει. Αυτό που έχει χαραχτεί στο μυαλό μου και δεν νομίζω ότι θα το ξεχάσω ποτέ είναι τα πρώτα πέντε λεπτά που με άφησαν μόνο μου με τη μικρή. Είναι η πρώτη επαφή με έναν άνθρωπο που θα έχεις για όλη σου τη ζωή. Καθόμουν εκεί κι αναρωτιόμουν "πόσα πράγματα μπορώ να πω τώρα"... Ήθελα να μιλάω συνέχεια», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΕΓΩ!Weekly» και στη Νίκη Κώτσου αναφερόμενος στην πρώτη επαφή με την κόρη του.

Επεδίωξε, ωστόσο, τον ερχομό αυτού του παιδιού ή ήταν κάτι που έτυχε; «Δεν υπάρχει ποτέ καθαρά ούτε το ένα ούτε το άλλο – εκτός αν αναφερόμαστε σε ζευγάρια που χρόνια προσπαθούν να κάνουν παιδί. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις στη ζωή μας, καθετί γίνεται επειδή στην πραγματικότητα το θέλουμε, ακόμα κι όταν φαίνεται ότι έρχεται μόνο του. Είσαι έτοιμος μέσα σου και κάποια στιγμή σού προκύπτει», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department