Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Τη ζωή μου την άλλαξε περισσότερο ο έρωτας, παρά το παιδί»

Τα τρυφερά λόγια για την γυναίκα του!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

«Τη ζωή μου την άλλαξε περισσότερο ο έρωτας, παρά το παιδί. Ο έρωτας είναι από τα καλύτερα πράγματα που σου συμβαίνουν, το να έχεις κάποιον να νοιάζεσαι, να μετράει η άποψη του. Το παιδί θέτει σε άλλες βάσεις τις προτεραιότητες σου. Σίγουρα σκέφτεσαι τα πράγματα παραπάνω, από το πιο απλό στο πιο περίπλοκο, πού θα πας διακοπές, τι ώρα θα κοιμηθείς το βράδυ, και τι ώρα θα ξυπνήσεις το πρωί. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι τα επαγγελματικά μου. Της Βάσως έχουν πάει πίσω. Και φέτος, που έχει και σίριαλ και θέατρο, νιώθει άγχος και ενοχές για την πολύωρη απασχόληση που την κρατά μακριά από την κόρη μας. Φεύγει του σκοτωμού από το σίριαλ για να δει τη μικρή, έστω και μισή ώρα», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «HELLO!» .

Όσο για τη Βάσω Λασκαράκη και τι ήταν αυτό που τον «τράβηξε» σε εκείνη, αποκάλυψε: «Ο χαρακτήρας, το χιούμορ, η συμπεριφορά της, η ομορφιά της, όλα. Θεωρώ ότι είναι από τις σπάνιες γυναίκες. Η Βάσω είναι και γυναίκα, και ερωμένη και νοικοκυρά και μάνα και φίλη και παιδί. Όλα. [...] Είναι εξαιρετική στην ανατροφή της κόρης μας».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department