Skip to main content

CELEBS

Kristen Stewart: Για ποιο βραβείο είναι υποψήφια;

Δεν το περιμέναμε...



 

Πολλά αρνητικά σχόλια έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τις υποκριτικές ικανότητες της Kristen Stewart για να μην μιλήσουμε καλύτερα για την σειρά ταινιών Twilight, η οποία δεν χαίρει και ιδιαίτερη εκτίμηση στους κύκλους των κριτικών. 

Παρόλα αυτά το πρώην κορίτσι του Robert Pattinson που δείχνει αποφασισμένο να κάνει στροφή στην καριέρα της αναλαμβάνοντας ρόλους σε ταινίες του εναλλακτικού σινεμά, φαίνεται αποφασισμένο να τους διαψεύσει όλους. Πώς; Πετυχαίνοντας καμία άλλη Aμερικανίδα πρωταγωνίστρια δεν κατάφερε έως τώρα.

Η Stewart, λοιπόν, είναι υποψήφια για βραβείο César – γνωστά και ως τα γαλλικά Όσκαρ- για τον ρόλο της στη ταινία  “Clouds of Sils Maria” στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό της σπουδαίας Γαλλίδας πρωταγωνίστριας Juliette Binoche.

Αν η διάσημη ηθοποιός καταφέρει  τελικά να κερδίσει το βραβείο του Β’ γυναικείου ρόλου, θα γίνει η πρώτη Αμερικανίδα ηθοποιός που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, ενώ η πρώτη ηθοποιός από την Αμερική που διεκδίκησε αντίστοιχο βραβείο ήταν η Julia Mignenes το 1930 για την ταινία Carmen, δηλαδή 31 ολόκληρα χρόνια πριν.  

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department