Skip to main content

CELEBS

Johnny Depp - Amber Heard: Just Married!

Το ζευγάρι μόλις ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου...



 

Εκτός του club των περιζήτητων εργένηδων βγήκε και ο αγαπημένος μας Johnny Depp. Σημερινά αμερικανικά δημοσιεύματα  αποκάλυψαν πως ο πασίγνωστος ηθοποιός και η εκλεκτή της καρδιάς του, Amber Heard είπαν το "ναι" ενώπιον Θεού και ανθρώπων χτες το βράδυ στο σπίτι τους στο Los Angeles.

Παρά την ξαφνική είδηση εμείς ήδη γνωρίζαμε πως το σαββατοκύριακο το ζευγάρι θα παντρεύονταν στο ιδιωτικό νησί του ηθοποιού στις Μπαχάμες και όπως δείχνουν οι πληροφορίες η δεύτερη τελετή θα γίνει κανονικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούσαν τους 50 ενώ η Amber έχει επιλέξει να φορέσει νυφικό της  σχεδιάστριας Stelle McCartney.

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Ο 51χρονος πρωταγωνιστής και μπαμπάς της 15χρονος Lily Rose και του 12χρονου Jack ανυπομονούσε να κάνει την 28χρονη Amber γυναίκα του! «Eίναι πολύ ερωτευμένος και δεν κρατιέται για τον γάμο,» ανέφεραν οι στενοί του φίλοι. Άλλωστε το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο δεν έκρυψε ποτέ τον έρωτά του από τις πρώτους κιόλας μήνες του ειδυλλίου τους.

Παρά το γεγονός πως ο ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ την επί 15 χρόνια σύντροφό του, Vanessa Paradis, για τον Depp αυτός δεν είναι ο πρώτος του γάμος. Το 1983 παντρεύτηκε την Lori Anne Allison, αλλά τo διαζύγιο βγήκε δύο χρόνια μετά. Ελπίζουμε με την Amber να σπάσει το ρεκόρ του!

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department