Skip to main content

CELEBS

Τζένη Μπαλατσινού: «Έγιναν πολλά...Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες "θα κάνω μια αλλαγή"»

Πιστεύει ότι θα τους βγει σε καλό...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο καθώς και για τα νέα κεφάλαια που ανοίγονται στις ζώες τους μετά από αυτήν την απόφασή τους μίλησε στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» η Τζένη Μπαλατσινού.

«Πολλά κεφάλαια στη ζωή μου άλλαξαν τελευταία. Υπήρξαν πολλά γεγονότα τα τελευταία χρόνια, δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες "θα κάνω μια αλλαγή". Συμβαίνουν στο υποσυνείδητο, στιγμές που δεν τις αντιλαμβάνεσαι. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα μας βγουν σε καλό. Και εμένα και του Πέτρου. Μπορεί εγώ να το καταλάβω ίσως εγώ λίγο γρηγορότερα, ο Πέτρος λίγο αργότερα.

Απλά ο καθένας συνειδητοποιεί με τον χρόνο τον δικό του κάποιες καταστάσεις και τη νέα πραγματικότητα. Νομίζω ότι και ο Πέτρος στη δουλειά του τώρα είναι πολύ πιο δημιουργικός, έχει περισσότερη όρεξη, είναι πιο focus. Είναι σαν να ξεκινάς από την αρχή, μόνος σου, χωρίς να αισθάνεσαι το βάρος κάποιων άλλων κι αυτό σε έναν άνθρωπο που είναι αυτοδημιούργητος πιστεύω θα του κάνει καλό.

Όταν αισθάνεσαι την ευθύνη πολλών πραγμάτων κι αυτά τα πράγματα στην πάροδο των τελευταίων χρόνων είναι σε μια Βαβέλ , θα ήθελες να είσαι κάπου μόνος σου να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Νομίζω ο Πέτρος το κάνει και του το οφείλει η ζωή να το κάνει, γιατί είναι δίκαιος και πολύ καλός άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα